Throwing Caps

MOJE DELO, moji dosežki 

Da sem sploh začela delati, kar delam sedaj s srcem & dušo, je seveda tudi na papirju. 

277581340_4922952647824237_4796285487268061093_n.jpg

01

Project Name

 Začela sem v pasjem salonu v Ljubljani na Brezovici , tam sem opravila tečaj za pasjega frizerja v sklopu 90 ur, kjer sem se tudi zaposlila in začela pisati novo zgodbo v življenju. 

Tjaša Kralj ob diplomi opravljenega tečaja

02

Nepredvidljiva situacija me je ponesla do izjemne poslovne priložnosti, priložnosti da v svojem kraju odprem svoj salon - salon pod imenom Magic Paws - pasji salon. O imenu sem res razmišljala, naj bo slovensko naj bo angleško, važno je da si ga nekako zapomnemo in da si ga zapomnemo kot lep, prijeten in kot salon kjer z veseljem odpeljemo svojega kosmatinčka. Samo ime, je kmalu dobilo tudi čisto svoj logotip, ki ga še vedno z dneva v dan rada vidim in sem res ponosna nanj ! 

logo Magic Paws - pasji salon

POTRDILO

VZDRŽEVANJE ŠAVCERJEVE DLAKE 

Prejšnje leto, sem imela možnost udeležbe na seminarju kluba ljubiteljev šnavcerjev, tam sem spoznala poleg zanimivih ljudi, tudi mogočne šnavcarjeve, pri katerih je izredno pomembno, vzdrževanje same dlake in nege in izbire pripomočkov  katerimi se lotimo same nege. 

bichon - Zagreb 

Bichon klub Zagreb - dvo dnevni seminar. Letos sem se udeležila seminarja v Zagrebu, pod vodstvom priznane pasje frizerke - Ane Vladimirov. Na sami delavnici, smo imeli možnost spoznati, kako poteka priprava Bichona, za čas razstave. Prvi dan, dan teorije , dan priprave, tuširanja in nege psa, prav tako pa smo opazovali Ano, naslednji dan pa smo delali mi sami. Izjemna izkušnja, izjemni ljudje in spet nekaj novega, kar lahko dam na spisek stvari, ki sem si jih želela. 

bichon club zagreb
bichon club zagreb
bichon club zagreb