top of page
Image by Nathália Arantes

O NAS

All Videos

All Videos

Watch Now

KDO SMO? 

v prvi vrsti smo družina, če ne bi bilo vseh nas, pasji salon Magic Paws nebi zaživel, zato da vam še predstavim kdo vse je pri nas. 

011.jpg
MOJA ZGODBA 

Moje ime je Tjaša in že od malih nog preposto obužujem vse živali. Pri 9 letih sem prvič dobila psičko dalmatinko po imenu Zoja. Z mano vse do rojstva mojega sina Maja in z nami dočakala skoraj 14 let. Potem je k meni prišla dobermanka Lina za njo pa še dalmatinka Luna.

Vesela sem da me vedno in povsod spremljajo živali in mi dajejo pozitivno energijo.

PASJE FRIZERSTVO 

Od nekdaj sem bolj strmela k učenju psov in pomoči pri prevzgojah ter učenju mladičkov. Usoda in radovednost pa sta me pripeljala do pasjega frizerstva. Opravila sem 90 urni tečaj in po slabem letu sem lahko odprla svoj salon, kjer me vodi načelo, da je nega vedno opravljena tako s pozitivno energijo kot tudi pozitivnim pristopom do stranke in njenega psa. 

Velik poudarek dajem na prvi pristop in vtis in na grajenje zaupanja na vseh naslednjih zato, da se kosmate stranke znova in znova rade vračajo . 

MOJA VIZIJA

Moja vizija za naprej je ne samo, da so moji termini zasedeni in da se stranke rade vračajo ampak predvsem, da so stranke zadovoljne, da me rade priporočijo in da bi opravljala svoje delo še naprej s takšnim veseljem in entuziazmom kot to počnem sedaj.

bottom of page